20 Ιουλ 2010

ΑΠΟΡΩ.......

Α Π Ο Ρ Ω . . . . .

Καλλιτέχνες, ηθοποιοί, πολιτικοί ακόμα και πρόσωπα της Εκκλησίας μας που κατά καιρούς αναχωρούν για τον Κύριο και ΟΛΑ τα τηλεοπτικά κανάλια ταυτοχρόνως επί 3 και 4 ώρες μεταδίδουν ζωντανά την κηδεία τους, παίρνουν συνεντεύξεις από τους φίλους τους συγγενείς, τους γνωστούς, προκειμένου να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο τον εκλειπόντα,

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ δεν μετέδωσε ζωντανά την κηδεία ΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» !!!!

Πού ζω? Βρε μπας και άλλαξα χώρα και δεν το θυμάμαι? Δολοφονήθηκε και εκτελέστηκε με 13 σφαίρες ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (οποιοσδήποτε και εάν είναι αυτός δεν έχει καμία σημασία) και οι συνάδελφοί του ούτε μία ζωντανή μετάδοση της κηδείας του?

Ούτε ένα αφιέρωμα έστω την ίδια ώρα? Κάτι τις?

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ?

ΓΙΑΤΙ?

Βρε μπας και έχουμε ΧΟΥΝΤΑ και δεν το κατάλαβα?

ΤΟΣΗ ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΑΣΤΙΜΑΡΑ εκ μέρους τους, παρά είναι αισθητή.

Εδώ ένας άσχετος ηθοποιός πεθαίνει και έχουν φροντίσει μέσα σε 2 ώρες ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και του έχουν φτιάξει του κόσμου τα αφιερώματα, με τραγούδια, με λουλουδάκια, με δακρύβρεχτες συνεντεύξεις των συναδέλφων του!!!!!!

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΙΓΗΣΑΝ?

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν συμφώνησα και δεν μου άρεσε το γεγονός της τηλεοπτικής κάλυψης μιάς οποιασδήποτε κηδείας. Δεν έχει το παραμικρό να μας προσφέρει και μάλλον δεν φανερώνει και τον σεβασμό στον άνθρωπο που έφυγε αλλά και στους οικείους του που θλίβονται εκείνες τις στιγμές ΟΜΩΣ από την άλλη δεν γίνεται να μην πονηρευτώ πως κάτι πραγματικά έχει τρομοκρατήσει και έχει φιμώσει τα ελληνικά κανάλια, για να μην βάλουν σε κάποια φάση έστω ένα τυπικό αφιέρωμα!

Ή μήπως το κάνουν και αυτοί σαν τους εργοδότες μας (δημόσιο και ιδιωτικούς) που μας αναγγέλουν την απόλυση μας πάντα την τελευταία μέρα της εβδομάδας για να μένει έστω και μιά μέρα (συνήθως Κυριακή) για να «κρυώσει» λιγάκι το πράγμα και κυρίως οι αντιδράσεις των απολυμένων? WHO KNOWS????

ΚΑΝΑΛΙΑ........... χμ....... Κάτι μου λέει πως τα καλύτερα έρχονται, για όλους! (καλά για εμάς τους απλούς θνητούς έχουν έρθει προ πολλού και ξέρουμε πως γίνεται....άιντε να μάθουν και όσοι δεν έχουν μάθει ακόμα)





Image and video hosting by TinyPic
έγραφαν τα μπλουζάκια των φίλων του δολοφονημένου
δημοσιογράφου στην κηδεία του

θα φωνάζω


Δεν υπάρχουν σχόλια: