25 Ιουν 2010

Κατασκηνώσεις 2010

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2010

H Kατασκήνωση “Τιβεριάς” της Χριστιανικής Στέγης Πατρών στη Ρίζα Αντιρρίου φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι αγόρια και κορίτσια, νέους και νέες, μικρά παιδιά και εφήβους σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στους πρόποδες της Παλιοβούνας Αιτωλοακαρνανίας, δίπλα στην Θάλασσα.

Οι κατασκηνώσεις της Ρίζας δεν είναι μόνο τόπος παραθερισμού για τα παιδιά. Λειτουργούν ως πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής αγωγής και γενικότερης κοινωνικοποίησης, μέσα στα πλαίσια της Ορθόδοξης Παράδοσης του τόπου μας.

Σε αυτές εργάζονται έμπειρα στελέχη με επιστημονική κατάρτιση που με κατανόηση και αγάπη για το παιδί προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών.

H ζωή των παιδιών στην “Τιβεριάδα” είναι πλούσια σε εμπειρίες. Στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της Κατασκήνωσης τα παιδιά γεύονται τη χαρά της ομαδικής ζωής, μαθαίνουν να ζουν μαζί, διασκεδάζουν με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό, προβληματίζονται και ευαισθητοποιούνται σε σύγχρονα θέματα, ψυχαγωγούνται και εκπαιδεύονται μέσα από πρωτότυπες ομαδικές δραστηριότητες και οικολογικές πρωτοβουλίες και κυρίως μαθητεύουν στην τέχνη της αληθινής επικοινωνίας.

Είναι ευκαιρία τεράστια να ζήσει το παιδί 15 μέρες κοντά στη φύση, δίπλα στη Θάλασσα, να γνωρίσει νέους φίλους, να παίξει, να δημιουργήσει, να διασκεδάσει μακριά από το θόρυβο και την αγχώδη ζωή της πόλης.

Image and video hosting by TinyPic

Οι κατασκηνώσεις στη Ρίζα Αντίρριου για την φετινή χρονιά

θα λειτουργήσουν ως εξής:

Κορίτσια από Δ’ Δημοτικού- Γυμνασίου – Λυκείου

8 Ιουλίου – 22 Ιουλίου 2010

Αγόρια από Δ’ Δημοτικού- Γυμνασίου – Λυκείου

22 Ιουλίου - 5 Αυγούστου 2010

Δηλώσεις Συμμετοχής – Πληροφορίες:

Κορίτσια:

Κάθε Τρίτη & Παρασκευή 6:30μμ- 8:30μμ και στα τηλέφωνα 2610-279807 (Χρ. Στέγη τις ώρες δηλώσεων) – 2610-931307 (κ. Μ. Κούλη)

Αγόρια:

Κάθε Τρίτη & Παρασκευή 6:30μμ- 8:30μμ και στα τηλέφωνα 2610-279807 (Χρ. Στέγη τις ώρες δηλώσεων)- 6976283106 (κ. Ανδρ. Θεοδωράτος)

Στις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας!

Τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Image and video hosting by TinyPic

περισσότερα: http://www.xmo.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: